Σιγά σιγά…

Posted by manaliss on Sep 17, 2010 in Χωρίς κατηγορία |

Πρέπει να προσέξω να μη καώ από τη συγκίνηση…

Πρέπει να μαζέψω τη σκόνη, να ανοίξω το παράθυρο να μπει φρέσκος αέρας, να σκουπίσω….πω πω ένα χάλι έχει γίνει εδώ μέσα. Πως να δεχτώ κόσμο….

Ναι…ναι ξανανοίξαμε.Έχουμε Ιντερνέτι μετά από…22 μέρες και οι διακοπές κοντά 40 μέρες. Καλά ήταν. Είδαμε ότι τελικά μπορούμε και χωρίς ιντερνέτ.

Εντάξει υπάρχουν πράγματα που σίγουρα θα βοηθούσε να το είχαμε. Θα βρίσκαμε ίσως πιο γρήγορα απαντήσεις αλλά και πάλι επιβιώσαμε.

Τώρα πάω γρήγορα…πολύ γρήγορα… Από το 1,1 Mbps στα 15 Mbps. Δεν είναι άσχημα. Από την άλλη – στο μάτι… δεν φαίνεται πολύ. Αλλά ίσως στα αρχεία όταν τα κατεβάζεις. Δεν ξέρω ακόμα. Βλέπετε είμαι μόλις… 10 λεπτά συνδεδεμένος.

Σήμερα θα περάσω αξέχαστα διαβάζοντας τα 250 και …mail που έχουν έρθει. Και μετά θα διαβάσω για το σεμινάριο και θα στείλω και την εργασία μου.  Η παρέα από τον Pathfinder  άρχισε πάλι τα παιγνίδια και φυσικά δεν πρόκειται να αρνηθώ και ο Γιώργος πιστεύω να σετάρισε τον καινούργιο του υπολογιστή για να αρχίσουμε το podcasting. Βλέπετε μέσα από το Ιντερνετ αυξάνονται οι δυνατότητες αλλά και οι “υποχρεώσεις”.

Λοιπόν… we’re back in business…

Τη καλησπέρα μου.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.