Οι αδειες μπαταρίες…

Posted by manaliss on Sep 22, 2010 in Χωρίς κατηγορία |

Ξεκίνησε το σχολείο εδώ  και 15 μέρες και σήμερα γύρισα με άδειες μπαταρίες. Φτάνοντας στο σπίτι ήμουνα εντελώς… αφόρτιστος. Οι πρώτες μέρες στο σχολείο πάντα ήταν απαιτητικές αλλά φέτος παράγινε. Λίγο το πρόγραμμα και οι συνεχείς αλλαγές, κυρίως λόγω αλλαγών των παραμέτρων, οι αλλαγές στην ύλη, που για εμάς ήρθαν αργά, το συνεχές τρέξιμο αλλά και η ομιλία για πολύ ώρα μετά το καλοκαίρι, ήταν αρκετός λόγος να “κουραστώ” παραπάνω από ότι συνήθως.

Βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά απλά σήμερα μου ήρθε κάπως που φτάνοντας στο σπίτι το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν μισή ώρα ύπνος.

Το σεμινάριο έχει “πέσει” πίσω, και ίσα που προλαβαίνω να διαβάσω αυτά που πρέπει.Οριακά. Και αυτή η κατάσταση με αγχώνει ακόμα περισσότερο. Αλλά προκύπτουν και άλλα. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο έχει στην Κόρινθο ένα πολύ ενδιαφέρον Συνέδριο πάνω στις νέες τεχνολογίες και θέλω να πάω, τουλάχιστον το Σάββατο που έχει τα θέματα που με ενδιαφέρουν με MOODLE κοινωνικά δίκτυα και εκπαίδευση και WEB 2. Αλλά πως θα πάω αν έχουν κλείσει οι δρόμοι με νταλίκες; Μακάρι και να ήξερα.

Μερικές φορές και μόνο οι σκέψεις αυτές με αγχώνουν και με κουράζουν. Μετά είναι τα ψηφιακά μου παιδιά. Έχουν μείνει μόνα τους. Ακόμα δεν αξιώθηκα να περάσω τα e-mail των μαθητών μου φέτος για να μπορέσω να τους δώσω πρόσβαση. Να δω πότε θα το κάνω.

Μετά μένει να μαζέψω τις σημειώσεις μου. Να φτιάξω νέα πράγματα για να μπορέσω να εφαρμόσω και όλα αυτά που διάβασα τους τέσσερις αυτούς μήνες.Πολλές εξελίξεις, πολλές ιδέες πολλές από αυτές όμορφες ενδιαφέρουσες.

Να σας πω μιά για να καταλάβετε. Τέλη Νοέμβρη… θα έχουμε μια ημερίδα για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Φυσικά και θα είμαι μέσα στην ομάδα προετοιμασίας και φυσικά θα το μάθετε έγκαιρα. Αλλά υπάρχουν και άλλα κατά νου…

Τώρα γιατί τα γράφω όλα αυτά… Θα σας στεναχωρήσω… αν σας πω ότι τα γράφω για μένα, για να τα βάλω σε σειρά και να τα θυμάμαι; Φοβάμαι όμως ότι έτσι είναι. Όλο και κάτι μου ξεφεύγει. Άρα μόνο έτσι θα τα βάλω σε σειρά να τα θυμάμαι.

Πάω να συνεχίσω τη φόρτιση…Μέχρι τότε…

Καληνύχτα… και τα λέμε.

Tags: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.