Χαρίζονται…

Posted by manaliss on Sep 19, 2009 in Κοινωνικά |

Για πολλοστή φορά αδειάζω το σπίτι και διώχνω πράμα. Τώρα σειρά έχουν τα περιοδικά και τα βιβλία. Το σπίτι είναι σε οριακή κατάσταση όσον αφορά τα πράγματα που έχει. Έτσι χαρίζονται σειρές ολόκληρες από περιοδικά, τα οποία όμως είναι λίγο ειδικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα

1. Χαρίζεται σειρά από το περιοδικό ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ. Από το πρώτο τεύχος μέχρι… δεν ξέρω. Ανελλιπώς. Κάποιος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει συλλεκτικό. Αλλά νομίζω ότι  θα έπιανε τόπο σε κάποιο τεχνικό σχολείο – σχολή με αντικείμενο κατασκευές, χρώματα και άλλα. Τα διάβασα μια φορά. Έμαθα πολλά, τώρα και να θέλω κάτι μάλλον θα ψάξω στο Google ή θα βρω τεχνίτη.

2. Χαρίζεται σειρά από το περιοδικό VITA. Από το τρίτο τεύχος μέχρι…Εδώ έχει μερικά κενά. Ομοίως ως πάνω. Εδώ έχουμε εκλαϊκευμένη ιατρική αλλά και πολλά ενδιαφέροντα άρθρα από επιφανείς γιατρούς συνεργάτες για διάφορα θέματα.  Σε κάποια σχολή σχετικά με Ιατρική θα έπιανε ίσως τόπο. Εννοείται ότι είναι διαθέσιμα σε όποιον τα θελήσει.

3. Χαρίζεται σειρά από το περιοδικό FOCUS. Από το πρώτο τεύχος πάλι…Εδώ έχουμε εκλαϊκευμένη επιστήμη με μικρά άρθρα εύληπτα και κατά κανόνα διαχρονικά. Μια σχολική βιβλιοθήκη θα μπορούσε να το αξιοποιήσει καλύτερα από το να σκονίζεται στα ράφια μου.

4. Χαρίζονται παλιά βιβλία πληροφορικής. Πιθανότατα πλέον να είναι “εκτός ύλης”. Αλλά και πάλι έχουν κάποια θέματα διαχρονικά που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε κάποιους (Εδώ παρακαλώ όχι ένα-ένα αν είναι να πάνε σε κάποια βιβλιοθήκη.)

5. Χαρίζεται σειρά – βιβλιογραφία για τις σχεσιακές βάσεις δεδομένων της ORACLE (έκδοση 8 αν θυμάμαι καλά) μαζί με το manual και ένα βιβλίο ελληνικό.

6. Μερικά κινητά τηλέφωνα από αναβαθμίσεις – στο κουτί τους.

7. Δυο οργκανάιζερ ηλεκτρονικά της CASIO.

8. Παλιά βιβλία φωτογραφίας στα αγγλικά με πολλές τεχνικές κυρίως. Κατάλληλα για σχολές φωτογραφίας αλλά και κάποιον που θέλει να μελετήσει. Και εδώ είναι σειρές αλλά διάσπαρτα νούμερα.

Και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Αν τα έβγαζα στο γκαράζ θα είχα πολύ ζήτηση. Εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος ένας LEXMARΚ Z 51 printer (αν θέλει κανείς να αγοράσει καινούργιο μήπως με ανακύκλωση εξοικονομήσει κάποιο ποσό) Πάντως αυτός λειτουργεί.

Θα σας παρακαλούσα όλους εσάς που θα διαβάσετε αυτή τη καταχώρηση ακόμα και αν εσάς προσωπικά δεν σας ενδιαφέρει, συζητείστε το παραέξω γιατί θεωρώ ότι είναι κρίμα να πάνε για ανακύκλωση σαν χαρτί ενώ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν.

2 Comments

  • iokaste says:

    Καλησπερα!εκανα αναζητηση στο google και επεσα πανω στην σελιδα σου.εψαχνα για κινητα που χαριζονται.Να υποθεσω οτι δεν τα εχεις ακομα απο τον Σεπτεμβριο…

  • manaliss says:

    Καλησπέρα. Πες μου τι ακριβώς ψάχνεις γιατί είναι παλιά αυτά που έχω. Να σου πω τι διαθέτω. Υπάρχουν ακόμα. Αν θες γράψε το mail μου.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.