Ξεχασμένα διαμάντια…

Posted by manaliss on Oct 14, 2010 in Γενικά |

Μήπως κουραστήκατε τη μιζέρια, μήπως βαρεθήκατε να ακούτε για spreads, μνημόνια και άλλα όμορφα, που μετράνε τι χρωστάμε ή τι θα χάσουμε…μετά το 2010 (μια και μας έχουν  υποσχεθεί ότι μέσα στο 2010 ΔΕΝ θα γίνουν άλλες κρατήσεις);

Αν ναι δείτε μια ταινία. Δεν θα αλλάξει τίποτα, αλλά θα περάσετε ένα όμορφο δίωρο.

Έχω λοιπόν να προτείνω μια ταινία την οποία θα βρείτε στο διαδίκτυο. Λέγεται : Allegro non tropo (Δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά μικρή σημασία έχει.)  Μοιάζει με την Φαντασία του Disney τη πρώτη του 1941 αλλά γυρισμένη “αλά ιταλικά” με όλο το χιούμορ που διαθέτουν οι γείτονες και την διάθεση για “πλάκα”.

Βρείτε το και κατεβάστε το. Είναι στα Ιταλικά αλλά δεν έχει καμία σημασία. Η γλώσσα του σώματος, η μουσική και το σκίτσο μιλάνε μόνα τους.  Γυρίστηκε το 1976 – αν θυμάμαι καλά – και τα σκίτσα είναι του Bruno Bozzeto. Τι σημαίνει αυτό; Πάρτε μια ιδέα εδώ :

Δείτε άλλο ένα που βρήκα…

Ο κεντρικός ηθοποιός είναι ο Mauriccio Niketti, ο οποίος σε όλη τη ταινία ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΕΞΗ. Δεν θα το καταλάβετε όμως. Τώρα που σας το είπα θα το προσέξετε.

Περάστε καλά, και ξεχαστείτε. Μέχρι την επόμενη φάση…όποτε…

Τη καλησπέρα μου.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.