Σύρος : reload.

Posted by manaliss on Jul 8, 2009 in Γενικά, Ταξιδιωτικά |

Ο ενθουσιασμός μου από την επίσκεψη μου στη Σύρο φάνηκε στις προηγούμενες εγγραφές στη βδέλλα. Επειδή όμως είχα πάντα την αίσθηση ότι κάτι “ξέχασα”, έτσι αποφασίσαμε να την κάνουμε (η σύζυξ και εγώ μόνο) και να πάμε για 5 μέρες να δω τι ξέχασα. Έτσι αύριο πρωί πρωί ξεκινάμε με το σκούτερ και ένα  σακβουαγιάζ να πάμε για Σύρο.

Η όλη φάση θυμίζει παλιμπαιδισμό γιατί κάπως έτσι το 1981 πήγαμε Σκιάθο, μετά Σίφνο, μετά Ζάκυνθο, μετά Γιάννενα, μετά …μετά …μετά. Το Χοντάκι τότε των 50 κυβικών είχε γράψει χιλιόμετρα. Άπειρα χιλιόμετρα μιλάμε. Μετά ήλθε το αυτοκίνητο στη ζωή μας. Ένα πεντακοσαράκι, ορίτζιναλ αλλά με 600άρα μηχανή και κάθε καλοκαίρι πετάγαμε τα πίσω καθίσματα και αλωνίζαμε. Η Πελοπόννησος και η Εύβοια αλώθηκαν και επί σειρά ετών οργώναμε, και με τα παιδιά επίσης αλλά με μεγαλύτερα αυτοκίνητα πια, και συνήθως station wagon. (Γιατί άραγε;)

Πάμε λοιπόν στο σήμερα όπου βρήκαμε ευκαιρία που τα παιδιά “μεγαλώσανε” και μπορούμε να τα αφήσουμε για λίγο και να πάμε για λίγο να ξαποστάσουμε. Βέβαια το τηλέφωνο θα είναι σε συνεχή ετοιμότητα και οι συγγενείς είναι “ενήμεροι”. Βέβαια πάντα υπάρχει μια αγωνία αλλά τα δείγματα από τη συμπεριφορά των παιδιών δείχνουν ότι μπορούν να μείνουν για λίγο μόνα.  Αν ήταν και ο Παναγιώτης εδώ θα είμασταν πολύ πιο σίγουροι αλλά … μας τα χάλασε ο Στρατός και η άδεια που είχε προγραμματίσει πήρε μια βδομάδα πίσω.  Έρχεται τη άλλη Παρασκευή κλείνοντας το κεφάλαιο Στρατός για αυτόν, μια και την επόμενη φορά που θα πάει Λήμνο θα είναι για να πάρει το απολυτήριο του.

Ξέφυγα. Να επανέλθω. Τι ξέχασα λοιπόν από Σύρο. Κάποια πράγματα στο κατάλογο (μενού) του Ραφογιάννη. Την Άνω Σύρο που περάσαμε απ΄έξω και δεν μπήκαμε μέσα στο κάστρο που όλοι λένε ότι είναι το κάτι άλλο. Τη βόρεια Σύρο που όλοι λέγανε ότι δενέχει τουριστικά μέρη κλπ κλπ. Έτσι λοιπόν για 5 μέρες το κλείνουμε το μαγαζί, από Δευτέρα με το καλό θα τα πούμε με πολλές φωτογραφίες. (Εδώ έχω καταχαρεί το ARENA – κινητό – με την 5άρα φωτογραφική του μηχανή και ελπίζω ότι θα το χαρείτε πολύ σύντομα και εσείς με αυτά που θα σας δείξω). Βιντεοκάμερες, φορτιστές, όχι netbook, για αποτοξίνωση, και καλή διάθσεη. Νομίζω τα πήραμε όλα.  Θα δείξει.

Τη καλησπέρα μου.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.