Είναι παράνοια…

Posted by manaliss on Oct 24, 2011 in Ιντερνετ |

Ξεκίνησα από τις περικοπές των εξόδων. Ο πάροχος ήταν πολλά υποσχόμενος και με ανταγωνιστική τιμή.  Έτσι φάνταζε δελεαστική η πρότασή του. Και τσίμπησα…Τι τσίμπησα δηλαδή όλο το αγκίστρι έφαγα.

Και φτάνουμε στις 18 Οκτώβρη όπου συνδέθηκα… τουλάχιστον έτσι μου είπαν. Και τους πίστεψα αλλά δεν έβλεπα την σύνδεση. Και όταν πήρα την υποστήριξη άρχισαν τα γνωστά…Βγάλτε τα καλώδια, βάλτε τα έτσι, βάλτε τα γιουβέτσι μήπως τελικά σου κάνει κοκορέτσι…. Μας έχουν πρήξει με τη κασέτα αυτή. Τέλος πάντων το έπαιξα για μια ακόμα φορά αυτό το παιγνίδι και φυσικά δεν έβγαλα κανένα αποτέλεσμα. Το έδωσα Βλάβη την Τετάρτη και αφού τα είπα στο κακομοίρη του τηλεφωνικού κέντρου – αλήθεια τι φταίνε τα παιδάκια, άλλοι κάνουν τις μλκίες – μου έστειλε άμεσα (σήμερα μετά από πέντε μέρες!!!!- για όσους δεν καταλαβαίνουν τη σημασία του άμεσα) ο οποίος μου δήλωσε ότι ο Καρέας δεν πιάνει τίποτα εκτός από ΟΤΕ και ότι πρέπει να κάνω διακοπή της σύνδεσης. Καταλάβατε εκείνης της ανύπαρκτης σύνδεσης που υποτίθεται έχω εδώ και μια βδομάδα. Και όταν ρώτησα τι πρέπει να κάνω… μου είπε ότι πρέπει να ξεκινήσω την διαδικασία της σύνδεσης από την αρχή με τον ΟΤΕ. Αποτέλεσμα 30 και κάτι ψιλά €για την φορητότητα του αριθμού. Φόρος βλακείας θα έλεγα εγώ. Και όταν είπα στους άλλους ότι με εξαπάτησαν γιατί επί μία βδομάδα μου υπόσχονταν 24 Mbps σίγουρα (εντάξει 10 στην καλύτερη αλλά και έτσι καλά ήταν.) Και ο τεχνικός με ένα τηλέφωνο είπε στα κεντρικά ότι δεν πιάνει στο Καρέα, όλοι συμφώνησαν με τη μια και είπαν για κατάργηση… και συμφώνησαν με τη μια. Μόνο οι πωλητές ήταν σίγουροι για τα αποτελέσματα.

Και πάμε στο κουλό τώρα… Σύνδεσα το παλιό μοντεμ και έχω ίντερνετ, και δίκτυο με τη μια !!!! ενώ η μεταφορά θα γίνει σε 15 εργάσιμες…Τα υπογλώσσια μου…Δεν με ενοχλεί όχι αλλά είναι να τρελαίνεσαι. Πάντως από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι όσο είμαι στο κύκλωμα της CYTA μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο του ΟΤΕ με τους κωδικούς που είχα μια και δεν έχουν ακόμα διαγραφεί. Όταν φύγω από το κύκλωμα τις CYTA δεν θα έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ αλλά μετά θα συνδεθώ στον ΟΤΕ και θα είμαι ΟΚ. Καταλάβατε τίποτα; Ούτε εγώ. Φαίνεται ότι αυτό που έπρεπε να παρέχει η CYTA το παρέχει όταν διαγράφηκα από αυτήν. Τέλος πάντων… Τα νεύρα μου…

Τηλέφωνο σίγουρα δεν έχω…ΊΝΤΕΡΝΕΤ έχω και μάλιστα καλό (14,7 Mbps) με ημερομηνία λήξης – άγνωστη.

Λίγη υπευθυνότητα δεν θα έβλαπτε. Τσάμπα ταλαιπωρία στο κυνήγι των πελατών. Συγχύστηκα πάλι αν και δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο.

Οπότε δεν θα τους κάνω τη χάρη να τους χαρίσω τα εγκεφαλικά μου…Μέχρι τότε και μέχρι όποτε μπορώ να επικοινωνώ τη καλησπέρα μου….

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.