Σόμπες στέρεο…

Posted by manaliss on Dec 29, 2011 in Γενικά |

Για το εξοχικό μου στο Αίγιο, έχω μιλήσει αρκετές φορές. Αυτές τις μέρες βρίσκομαι εκεί. Ο καιρός είναι καλός πίσω από το παράθυρο. Σήμερα το βράδυ είχε ξαστεριά και σήμερα το πρωί είναι όλα παγωμένα. Είναι φανερό ότι θα έπρεπε η θερμοκρασία να είχε πέσει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Το σπίτι παραμένοντας κλειστό για μεγάλα διαστήματα ήταν παγωμένο. Εντελώς όμως, Ο θερμοσίφωνας στο θερμόμετρο του έδειχνε κάτω..κάπου έξω από τη κλίμακα. Εδώ λοιπόν σήμερα τρίτη μέρα, το σπίτι έχει αρχίσει να έρχεται στα ίσα του…που λένε. Για να γίνει αυτό οι σόμπες έπρεπε να δουλέψουν στο φουλ και για αρκετές ώρες. Τώρα έχει μια καλή κατάσταση. Πάνω που στρώνει όμως θα πρέπει να φύγω, όπως γίνεται συνήθως. Έτσι αύριο επιστρέφω στη βάση.

Η επίσκεψη ήταν εποικοδομητική,μια και έκανα δουλειές – αγγαρείες που χρόνιζαν. Έτσι τακτοποίησα τους σκληρούς μου δίσκους και βρήκα θησαυρούς από βίντεο που είχα κατεβάσεις και είχαν χαθεί μέσα στα Tera-bytes, βρήκα σημειώσεις και βιβλία που είχα ξεχάσει. Βρήκα πολλά και χρήσιμα αλλά και πολλά και άχρηστα που πετάχτηκαν και καθάρισε ο τόπος που λένε. Αυτή είναι μια παρενέργεια των μεγάλων σκληρών. Πάντα λέμε ότι έχουμε χώρο και βάζουμε ότι έχουμε με αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν με άχρηστα πράγματα.

Από την άλλη οργάνωσα, αρκετά μια ημερίδα που ετοιμάζουμε στο σχολείο με θέμα τις ερευνητικές εργασίες της Α’ λυκείου. Θα είναι μια εκδήλωση διάρκειας μιας ημέρας, ( κν θα πάρει όλο το πρωινό) και ανοικτή στο κοινό.Βέβαια αυτό είναι σχετικό μια και Τετάρτη πρωί, δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Όλο και κάποια δουλειά θα έχει. Αλλά έπρεπε να γίνει στη διάρκεια του μαθήματος, μια και αυτό ανήκει στις διαδικασίες του μαθήματος. Δηλαδή είναι μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης.

Τέλος στο σπίτι, κάποιες μικροδουλειές που έπρεπε να γίνουν έγιναν. Από την άλλη φάνηκαν και κάποιες καινούργιες. Το καλοκαιρινό βάψιμο, που έγινε, θα πρέπει να ξαναγίνει αλλά με άλλα υλικά. Βλέπετε εδώ στα 650 μέτρα υψόμετρο με όλα τα βουνά γύρω γύρω άσπρα, και τον αέρα, από όπου και να έρχεται να είναι παγωμένος, οι θερμοκρασίες είναι “άλλες”. Έτσι ο τοίχος πάλι πάγωσε, και πέταξε όλα εκείνα που έκανα πέρυσι. Έτσι πάλι το καλοκαίρι έχουμε τα ίδια αλλά με άλλα υλικά, πιο αποτελεσματικά (ελπίζω). Τα κοινά υλικά αποδείχτηκαν ανεπαρκή.

Αυτά τα ολίγα λοιπόν…και να κλείσω με τις ευχές μου για τον νέο χρόνο. Είπαμε να είναι ο καλύτερος, σε πείσμα των καιρών και των ειδήσεων, και όσο μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτό με τα απλά σημαντικά, να το κάνουμε.

Καλή χρονιά για το 2012 και τις ευχές μου για μια καλή Πρωτοχρονιά. Και μια και το συζητάμε, προσοχή στις διαδρομές.

Καλημέρα…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.