Πέρασε κιόλας ενάμιση μήνας…

Posted by manaliss on Apr 25, 2015 in Γενικά, Κοινωνικά |

Κάποια στιγμή σήμερα βρέθηκα και από το blog μου και εκεί είδα ότι έχουν περάσει 40 και μέρες από τη τελευταία φορά που έγραψα. Τελικά ο καιρός περνάει όταν… τρέχεις.

Έτσι σε αυτό το διάστημα έγινε η κουζινοχημεία με μεγάλη επιτυχία. Παρά τον κακό καιρό ( έβρεχε συνέχεια) είκοσι παιδάκια με τους γονείς τους ήρθαν να παρακολουθήσουν την χημεία αλλιώς.  Δύο ώρες χημεία στη πράξη χωρίς εξισώσεις και με πολύ συμμετοχή από τα παιδάκια.

11025627_10152779351792843_35529568921525007_n

Η κουζινοχημεία σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολούθησε το Science Festival, το πανηγύρι των φυσικών επιστημών.

Μετά είχαμε τη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου που έγινε 23 Μάρτη με τα παιδάκια της Γ Λυκείου να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς. Άρα έχουμε βιντεογράφηση και παραγωγή βίντεο.

Στη συνέχεια στις 26 Μαρτίου είχαμε το τραπέζι Χημείας, όπου 7 χημικοί μίλησαν στους μαθητές για το τι μπορεί να κάνει ένας χημικός, παρουσιάζοντας μέσα από τις δουλειές τους και τις σπουδές τους τις προοπτικές που έχει ένας χημικός. Για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τους φίλους χημικούς που βρέθηκαν στο τραπέζι.

Στις 31 Μαρτίου είχαμε το “Συμπόσιο του Πλάτωνα” σε “γαλλική έκδοση” από την ομάδα θεάτρου του Γαλλικού τομέα. Εδώ είχαμε ζωντανή μετάδοση και φωτογράφιση.

Τη 1η Απρίλη είχαμε το θέατρο στα αγγλικά, όπου είχαμε 4 αποσπάσματα από το έργο του Shakespeare στα Αγγλικά υπό τη καθοδήγηση της κ. Φαρμάκη. Μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από τη θεατρική παράσταση μπορείτε να δείτε εδώ. Εδώ είχαμε ζωντανή μετάδοση και φυσικά βιντεογράφηση.

Στις 2 Απριλίου είχαμε τη Μήδεια από μαθητές της Γ Γυμνασίου – κυρίως – με τη καθοδήγηση της κ. Παρασκευοπούλου. Τα αποσπάσματα είναι εδώ. Και εδώ ζωντανή μετάδοση και βιντεογράφηση.

Η βιντεογράφηση σημαίνει σε δεύτερη φάση τη δημιουργία του βίντεο από την εκδήλωση.

Και φτάσαμε στο Πάσχα, όπου πέρασα αξέχαστα ολοκληρώνοντας την εργασία μου για το συνέδριο της Σύρου, που θα παρουσιάσω στα τέλη του Ιουνίου. Και φτάσαμε στη βδομάδα που τελειώνει όπου είχα τρια τεστ, άρα έχω να διορθώσω τώρα αυτά τα γραπτά, οπότε έπρεπε να βγάλω θέματα, και να τα ελέγξω.

Τη βδομάδα που τελειώνει είχαμε και τον διαγωνισμό Φυσικής στο Σχολείο για μαθητές της Γ Γυμνασίου.

Με όλα τα παραπάνω, πάλι καλά που έχω ακόμα το blog. Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει η φάση εκείνη που έγραφα ότι ήθελα, και τις σκέψεις μου για όλα όσα με απασχολούν. Και δεν φτάνανε όλα αυτά…στις αρχές Μάη έχω ένα συνέδριο να παρακολουθήσω, για τις χρήσεις του ανοικτού λογισμικού στην εκπαίδευση και στις 15 Μάη δίνω γαλλικά, με καθυστέρηση κάπου 40 χρόνια. Δεν πειράζει όμως… που θα πάει… θα του δούμε και αυτό.

Γιατί τα έγραψα αυτά, Δεν ξέρω μάλλον για να δικαιολογηθώ. Ίσως για να τα θυμάμαι. Τέλος πάντων.

Μεχρι την επόμενη εγγραφή, που ελπίζω να είναι πιο σύντομα, και να έχει θέμα περισσότερο ελεύθερο. Μέχρι τότε

Τη καλημέρα μου.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.