Νέες εμπειρίες…συνέχεια απροσδιόριστη

Posted by manaliss on May 15, 2011 in Κατηγορία από μόνο του. |

Μόλις γύρισα από μια συναυλία. Και είμαι ενθουσιασμένος. Έπαιζε ο μικρότερος μου και ήταν καταπληκτικά. Όχι γιατί έπαιζε ο μικρός μου αλλά γιατί ήταν καταπληκτικά. Μια ομάδα με 13 παιδιά και ένα μαέστρο μέσα σε ένα μήνα πρόβες κυρίως Σ-Κ και έβγαλαν ένα αποτέλεσμα καταπληκτικό. Και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Δηλαδή δεν τους έδιναν την αίθουσα για πρόβες, δεν είχαν μηχανήματα και κουβαλούσαν κάθε φορά τα δικά τους, (καλά αυτό είναι συνηθισμένο θα μου πείτε), και σήμερα αν δεν γινόταν χορηγία στα μηχανήματα, δεν ξέρω πως θα παίζανε.

Είναι κρίμα πάντως γιατί υπάρχει μια δυναμική, η οποία θέλει ένα “τσακ” για να εκδηλωθεί. Και είναι κρίμα αυτές οι πρωτοβουλίες, να χάνονται γιατί “λεφτά δεν υπάρχουν”. Δεν χρειάζονται πολλά… Μια αυλή σχολείου και τα καθίσματα από τα θρανία… Μια μεγαφωνική  εγκατάσταση δεν ξέρω πόσο κοστίζει αλλά θα μπορούσε να νοικιαστεί μια ρεφενέ. Ναι εντάξει είναι δύσκολη περίοδος αλλά αν βάζανε όλοι οι συμμετέχοντες από 20-30 € νομίζω ότι θα μπορούσε να βρεθεί μια εγκατάσταση να καλύψει μια βραδιά. Ας μην είναι κορυφαία. Λειτουργική να είναι. Τέλος πάντων…

Χάρηκα πολύ από αυτό που είδα και άκουσα και στεναχωρήθηκα από αυτό που άκουσα ότι αυτές οι εκδηλώσεις πεθαίνουν γιατί δεν υπάρχουν χρήματα.

Και μια φωτογραφία από την Ορχήστρα Νέων Καρέα “Alive”. Κρατείστε το όνομα…

Εννοείται ότι θα βγάλω και αυτό το βίντεο και το CD με τα τραγούδια. Μόλις τα βγάλω θα τα ανεβάσω και θα σας πω που, για να μου πείτε τη γνώμη σας.

Τη καλησπέρα μου…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.