Υπόθεση Project…(μέρος τρίτο)

Posted by manaliss on Jul 13, 2011 in Εκπαιδευτικά, Ιντερνετ |

…και πιθανότατα το τελευταίο προ των διακοπών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν δυο γραμμάτια πριν το τέλος…

Η αξιολόγηση είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα και μάλλον θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των συναδέλφων μια και βάζει πολλά καινούργια θέματα. Στην φωτογραφία που ακολουθεί προσπάθησα να καταγράψω όλες τις πτυχές των θεμάτων που αξιολογούνται. Δεν έχω γράψει τι αξιολογείται για παράδειγμα στο τμήμα του περιεχομένου, ή της εργασίας. Αν το προλάβω για αύριο θα το δείτε…Αλλιώς αργότερα…Δείτε τη φωτό…

Ελπίζω να βοηθήσει στο να μπορέσει να βάλει μια σειρά στις σκέψεις σας σχετικά με την αξιολόγηση στις ερευνητικές εργασίες.

Εδώ θα ήθελα να σχολιάσω ότι η εικοσαβάθμια κλίμακα  πιθανόν δεν εξυπηρετεί για μια σωστή διαβάθμιση. Κατά την άποψή μου καλό θα ήταν να έχουμε την εκατονταβάθμια και να γίνεται αναγωγή στα είκοσι, βάζοντας βέβαια ένα δεκαδικό ψηφίο (λογικά επιτρέπεται στο Λύκειο). Αυτό θα έδινε μια μεγαλύτερη ευελιξία και διακριτικότητα στους βαθμούς. Από όσο θυμάμαι αυτό είχε σχολιαστεί στην επιμόρφωση με την λογική ότι μια άριστη εργασία πως θα διακριθεί αν είναι στο 19 ή στο 20 για παράδειγμα. Θα μπει συγκριτικά; Είναι τόσο διαφορετικές ώστε να ξεχωρίζουν; Ή θα βάλουμε 20 και στις δύο, καταστρατηγώντας την λογική της αξιολόγησης. Έχουμε αρκετές απορίες να λύσουμε.

Η δεύτερη φωτό έχει να κάνει με τα βήματα της Ερευνητικής Εργασίας. Είναι απλά τα βήματα ένα ένα από την αρχή μέχρι το τέλος, που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος σε ένα project. Δείτε την….

Μπορείτε να τα μελετήσετε και φυσικά όπως έχω πει σε όλες τις προηγούμενες εγγραφές θα ήθελα τα σχόλια και τις ιδέες σας.

Τη καλημέρα μου…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.