Μοναδικό : Θεραπεία τετραπλού by-pass από την εφορία.

Posted by manaliss on Oct 9, 2012 in Κοινωνικά, Μνήμες |

Είναι φοβερό τι μπορεί να θεραπεύσει η εφορία. Πριν πολλά χρόνια φίλη που είχε υποστεί μαστεκτομή, όταν κατέθεσε στην εφορία τα σχετικά “χαρτιά” ο εφοριακός αμφισβήτησε το αν ισχύει η αναπηρία και τα χαρτιά, λες και ο μαστός ξαναφυτρώνει. Η αναλγησία και η τυπολατρεία περισσεύει. Όταν του είπε να του δείξει το στήθος της για να πειστεί κατάλαβε την μλκ που είπε και δέχτηκε τα χαρτιά για το ποσοστό αναπηρίας που προβλέπει η συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση.

Σήμερα ο πατέρας μου 80 χρονών με σοβαρά κινητικά προβλήματα, θεραπεύτηκε προ εξαμήνου, όταν έληξε η βεβαίωση της υγειονομικής επιτροπής, από το τετραπλό by-pass και η ιατρική γνωμάτευση που τη συνόδευε έγινε σε μια στιγμή άχρηστη. Έτσι για έξι μήνες το 2011 δεν είναι πια ανάπηρος με 67 % αναπηρία. Ούτε για το 2012… δεν το συζητάμε. Έτσι πρέπει να “πεταχτεί” μέχρι την υγειονομική επιτροπή, να πάρει μια ανανεωμένη βεβαίωση ότι όντως έχει κάνει αυτή την τόσο σοβαρή εγχείρηση. Έτσι καλείται να πληρώσει περισσότερο φόρο, μια και έγινε καλά και δεν τον ενημέρωσε κανείς.

Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια γιατί εγώ του τα έλεγα του πατέρα μου ότι δεν μπορεί να φοροδιαφεύγει, αλλά δεν με άκουγε. Όχι… μου έλεγε… θα τα κρύψω τα 700 €που παίρνω και θα κάνω ζωή χαρισάμενη. Δεν θα μου τα πάρουν εμένα. Εκεί… αγύριστο κεφάλι. Θα σε πιάσουν του έλεγα… Όλους τους πιάνουν. Δεν προλαβαίνουν τα πρόστιμα να πληρώνονται και οι εφορίες πλέον δέχονται τρεις χρηματαποστολές την ημέρα, προκειμένου να απομακρυνθεί το χρήμα.  Εκεί… έδωσε ληγμένα χαρτιά… Και σιγά μη τους ξεγελάσει. Να τώρα…θα πληρώσει 75 € παραπάνω να μάθει. Τι να κάνεις… Έπρεπε να με ακούσει…

Έτσι λοιπόν μη τολμήσει κανείς να θεωρήσει ότι επειδή κάποτε τον άνοιξαν “πιάτο” στο χειρουργικό τραπέζι… δεν θεραπεύεται. Όλα θεραπεύονται…. Απλά δεν το έχουμε καταλάβει.

Τη καλησπέρα μου και πάλι συγχαρητήρια.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.