I am baaaack!!!

Posted by manaliss on Dec 8, 2012 in Γενικά, Ταξιδιωτικά |

Πέρασε ένας μήνας από την τελευταία μου εγγραφή. Σε αυτό το μήνα γίνανε πολλά, πάρα πολλά. Τα πιο βασικά είχαν να κάνουν με εκδηλώσεις και συνέδρια. Από την άλλη υπήρχε η πενθήμερη της Γ’ Λυκείου από την  οποία γύρισα μόλις χθες. Όλα τα παραπάνω μαζί με μια σειρά διαγωνίσματα που έπρεπε να βάλω, με την καθημερινή δουλειά στο σχολείο, με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH που συντηρώ, οδήγησαν στην απουσία μου.  Οπότε μην ανησυχείς Αντιγόνη… δεν έχω χαθεί. Μόλις οργανωθώ λιγάκι, θα έχετε ανταπόκριση από Ρώμη, Τϊβολι και Πομπηία.

Το ένα καλύτερο από το άλλο. Οι Ιταλοί έχουν καταφέρει να κάνουν το ελάχιστο, αξιοθέατο. Το δεκαήμερο πριν τα Χριστούγεννα είναι η νεκρή περίοδος του τουρισμού… λένε. Πάντως εγώ είδα τον εμπορικό δρόμο via Corso ή κάπως έτσι, γεμάτο από κόσμο, δηλαδή δυσκολεύεσαι να περπατήσεις, και προβληματίστηκα, στο όταν έχει τουριστική κίνηση πως είναι. Κλειστά μαγαζιά δεν είδα, όπως στο κέντρο της Αθήνας, που κάθε 4-5 μαγαζιά ένα είναι κλειστό. Δεν ξέρω που είναι οι ευκαιρίες για ψώνια, πάντως 2-3 πράγματα που έψαχνα, δεν βρήκα το λόγο (τιμής) να μεταφέρω από την Ιταλία κάτι στην Ελλάδα. Έτσι μικροσουβενίρ και ψιλοδωράκια, για να μη πούμε ότι γύρισα με άδεια χέρια.

Μόλις τακτοποιήσω το υλικό και μαζέψω φωτογραφίες και βίντεο θα έχετε το οδοιπορικό στη Ρώμη, το Βατικανό, τις Κατακόμβες, το Τίβολι, όπου στο τσακ, γλυτώσαμε την χιονοθύελλα και τη καταιγίδα (όχι πάνω από 5 λεπτά πριν, μπήκαμε στο λεωφορείο), την Πομπηία.

Έτσι σας κρατάω… σε αγωνία. Αλλά για να σας δώσω πρόγευση σας ανεβάζω μια φωτό από την Πομπηία…

Δεν πιστεύω να περιμένατε κλασσική φωτογραφία….

Τη καλησπέρα μου….

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.