Τους “βρήκαμε”…

Posted by manaliss on Jul 29, 2010 in Γενικά, Ιντερνετ, Υπολογιστές |

Θυμάστε προχθές που σας έλεγα ότι κάποιοι κάνανε βόλτα στο γραμματοκιβώτιο μου; Σήμερα λοιπόν βρήκα στο γραμματοκιβώτιό μου μια ειδοποίηση που με ρωτούσε αν μπήκα από… τη Κίνα στο γραμματοκιβώτιό μου πριν 5 μέρες. Άνοιξα το σύνδεσμο και βρήκα αυτό:

Εδώ λοιπόν φαίνεται ότι είχα πρόσβαση από την Κίνα. Και καλά εμένα με ειδοποιήσανε. Πως όμως μπορεί ο καθένας να ελέγξει ποιος βγαίνει βόλτα στο γραμματοκιβώτιο του. (ΠΧ φίλη προ καιρού με ρώτησε πως θα ξέρει αν μπαίνει άλλος στο γραμματοκιβώτιό της… (γεια σου Ιωάννα) Τότε δεν ήξερα… ) Τώρα έμαθα και είπα να σας το πω και εσάς. (αν δεν το ξέρει κάποιος να το μάθει).

Αν έχετε Gmail – και χρησιμοποιείτε το περιβάλλον του ισχύει σίγουρα, για τα άλλα περιβάλλοντα δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Αν κάποιος το ξέρει ας το γράψει στα σχόλια.

Κάτω κάτω λοιπόν, έξω από το πλαίσιο με τα mail υπάρχει αυτό :

Πατώντας το Λεπτομέρειες βλέπετε την εικόνα που είδατε πριν, οπότε μπορείτε να δείτε αν κάποιος “περίεργος έχει βγει βόλτα και διαβάζει τα γραμματάκια σας.

Λοιπόν καλύτερα να προσέχουμε παρά να ψαχνόμαστε. Γιαυτό και εγώ έσβησα τη διεύθυνσή μου από τις φωτό. Μη τους τα δώσουμε και στο πιάτο.

Φυσικά άλλαξα άμεσα το e-mail μου όπως με είχε συμβουλέψει και ο Μάνος (γεια σου Μάνο… Αντε θα έρθεις να ρίξεις καμιά βουτιά;) .

Αυτά τα ολίγα.Για αύριο σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό σαν εγγραφή. Θα δω…

Τη καλημέρα μου…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2024 Η ΒΔΕΛΛΑ 2 All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.4.1 theme from BuyNowShop.com.